Einde seizoen

Bericht geplaatst op donderdag 26 maart 2020

Nadat alle competities al werden stopgezet, hebben wij als club beslist om ook alle resterende jeugdtrainingen en trainingen voor de veteranen te schrappen.

Om het nieuwe seizoen op een zo normale mogelijke manier te kunnen aanvatten, is het noodzakelijk om nu alle maatregelen van de overheid strikt op te volgen.

 

Afgelasting competities - update

Bericht geplaatst op maandag 23 maart 2020

Gezien de bijzondere omstandigheden naar aanleiding van het COVID-19 VIRUS en gezien reeds meerdere sporthallen besloten/gemeld hebben om de deuren gesloten te houden tot eind april 2020 heeft de VZVB beslist om alle resterende zaalvoetbalwedstrijden van het seizoen 2019-2020 van de Vlaamse competitie en provinciale competitie (inclusief beker) niet meer te laten doorgaan.

Voor het seizoen 2019-2020 zullen de huidige rangschikkingen beschouwd worden als beëindigd en zullen er geen kampioentitels toegekend worden.

 

Afgelasting competities

Bericht geplaatst op donderdag 12 maart 2020

De VZVB heeft beslist om alle competitiewedstrijden uit te stellen tot en met 31 maart 2020. Dit geldt voor de Vlaamse competitie (CSK A), de provinciale competitie (CSK B, CSK C) en alle liga's (CSK Gioventu, Dinky Boys, CSK Girls A, CSK Girls B, CSK Girls C).

 

Afgelasting restaurantdagen

Bericht geplaatst op donderdag 12 maart 2020

Het ondertussen wereldwijd verspreide COVID-19 virus, beter bekend als het Corona virus, houdt ook ons land in de ban. In die mate zelfs dat we als bestuur de moeilijke beslissing genomen hebben om de CSK restaurantdagen 2020 af te gelasten.


Wij hebben immers als club de verantwoordelijkheid om mee in te staan voor de gezondheid van onze leden. Bovendien laat deze situatie, door overmacht, niet toe dat we een succesvolle en zorgeloze editie van onze restaurantdagen zouden kunnen organiseren.


Wij danken jullie alvast voor jullie begrip. 

Truffelverkoop

Bericht geplaatst op zondag 10 november 2019

Ook dit jaar organiseren we een truffelverkoop. Nog tot 15 december 2019 kan je bij één van onze leden een doosje chocoladetruffels aankopen voor 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar onze jeugdwerking.

CSK truffelverkoop

 

Samenwerking VFA

Bericht geplaatst op zondag 27 oktober 2019

CSK Everberg en VFA (Venga Foot Academy) slaan de handen in mekaar. VFA organiseert o.a. specialisatietrainingen en trainingskampen voor jonge voetballers. De trainers zijn werkzaam bij OH Leuven en kennen dus de knepen van het vak als geen ander.

Hierdoor zijn de trainingsuren tussen november 2019 en januari 2020 lichtjes gewijzigd. Eveneens zullen zij voor onze eigen CSK jeugd 6 sessies organiseren tussen 24 november 2019 en 19 januari 2020.

Voor meer info over VFA kan je terecht op hun website.

 

Bekerfinale LVZM

Bericht geplaatst op donderdag 16 mei 2019

Onze Girls A hebben een plaatsje weten te bemachtigen voor de bekerfinale van LVZM.

Op zaterdag 18 mei 2019 krijgen ze FC C(r)uff als tegenstander tegenover zich. De wedstrijd start om 19u30 in de sporthal van Veltem.

Vorig seizoen werden onze Girls A al kampioen van Vlaanderen en nu kunnen ze opnieuw een beker terug meebrengen naar Everberg. Daarom deze warme oproep om talrijk af te zakken naar Veltem en onze dames naar de overwinning te supporteren!

 

Puntenactiviteit

Bericht geplaatst op zaterdag 6 april 2019

Wie zich inzet voor de club, wordt beloond. Maar dat wisten jullie allicht al. Spelers die op het einde van het seizoen 200 punten (of 100 punten voor de jeugdspelers) of meer behaalden, mogen gratis deelnemen aan onze puntenactiviteit.

Zo gaan we dit jaar naar Bellewaerde met iedereen die tijdens het vorige seizoen voldoende punten haalden. Houd zeker onze sociale media in het oog voor enkele sfeerbeelden.

Wil je er volgende keer ook bij zijn? Dat kan. Maar dan zal je een jaartje moeten wachten, tenzij je dit seizoen voldoende punten behaalde. Het huidige seizoen loopt op zijn einde en er zijn geen activiteiten meer waarbij je punten kan behalen. Maar geen nood. In augustus begint het nieuwe seizoen en de eerste activiteit waarbij je punten kan behalen, is ons mosselfestijn. En een dagje helpen zet je al goed op weg om die kaap van 200 punten te behalen.

 

CSK Quiz

Bericht geplaatst op vrijdag 30 november 2018

We hebben nog enkele plaatsjes vrij voor onze CSK Quiz. Wil je er bij zijn, schrijf je dan snel in!

Van zodra de quiz volzet is, kom je op onze reservelijst terecht. We contacteren je dan van zodra er een plaatsje vrijkomt.

 

Trooper

Bericht geplaatst op donderdag 9 augustus 2018

Koop je regelmatig iets online, steun dan vanaf nu CSK Everberg!

Surf naar je favoriete webshop via https://www.trooper.be. Zoek de CSK Everberg pagina en shoppen maar...

Nog meer uitleg hoe alles in zijn werk gaat, zie je via deze Chinese vrijwilliger: https://www.youtube.com/watch?v=GSnYYw00JIQ.

 
 
Facebook  Twitter  Instagram