Bekerfinale LVZM

Bericht geplaatst op donderdag 16 mei 2019

Onze Girls A hebben een plaatsje weten te bemachtigen voor de bekerfinale van LVZM.

Op zaterdag 18 mei 2019 krijgen ze FC C(r)uff als tegenstander tegenover zich. De wedstrijd start om 19u30 in de sporthal van Veltem.

Vorig seizoen werden onze Girls A al kampioen van Vlaanderen en nu kunnen ze opnieuw een beker terug meebrengen naar Everberg. Daarom deze warme oproep om talrijk af te zakken naar Veltem en onze dames naar de overwinning te supporteren!

 

Puntenactiviteit

Bericht geplaatst op zaterdag 6 april 2019

Wie zich inzet voor de club, wordt beloond. Maar dat wisten jullie allicht al. Spelers die op het einde van het seizoen 200 punten (of 100 punten voor de jeugdspelers) of meer behaalden, mogen gratis deelnemen aan onze puntenactiviteit.

Zo gaan we dit jaar naar Bellewaerde met iedereen die tijdens het vorige seizoen voldoende punten haalden. Houd zeker onze sociale media in het oog voor enkele sfeerbeelden.

Wil je er volgende keer ook bij zijn? Dat kan. Maar dan zal je een jaartje moeten wachten, tenzij je dit seizoen voldoende punten behaalde. Het huidige seizoen loopt op zijn einde en er zijn geen activiteiten meer waarbij je punten kan behalen. Maar geen nood. In augustus begint het nieuwe seizoen en de eerste activiteit waarbij je punten kan behalen, is ons mosselfestijn. En een dagje helpen zet je al goed op weg om die kaap van 200 punten te behalen.

 

CSK Quiz

Bericht geplaatst op vrijdag 30 november 2018

We hebben nog enkele plaatsjes vrij voor onze CSK Quiz. Wil je er bij zijn, schrijf je dan snel in!

Van zodra de quiz volzet is, kom je op onze reservelijst terecht. We contacteren je dan van zodra er een plaatsje vrijkomt.

 

Trooper

Bericht geplaatst op donderdag 9 augustus 2018

Koop je regelmatig iets online, steun dan vanaf nu CSK Everberg!

Surf naar je favoriete webshop via https://www.trooper.be. Zoek de CSK Everberg pagina en shoppen maar...

Nog meer uitleg hoe alles in zijn werk gaat, zie je via deze Chinese vrijwilliger: https://www.youtube.com/watch?v=GSnYYw00JIQ.

 

Nationaal kampioenschap dames

Bericht geplaatst op vrijdag 18 mei 2018

Na het behalen van de titel 'Kampioen van Vlaanderen bij de dames' mogen de Girls A spelen voor het nationaal kampioenschap.

Onze Girls A nemen het op zaterdag 26 mei 2018 op tegen Wombats Anderlues. De wedstrijd wordt gespeeld in het Eurovolleycenter in Vilvoorde en begint om 21u.

Onze dames kunnen alle steun gebruiken en daarom nodigen we iedereen uit om voor hen te komen supporteren.

 
 
Facebook  Twitter  Instagram