Nieuws

 

Promotie CSK B


Promotie! Proficiat, boys! Veel succes volgend seizoen in 2de provinciale B. 

Geplaatst: woensdag 14 juni 2023
 

Jeugdtraining 25/9

Wegens dubbele boeking is de sporthal van Erps aanstaande zondag 25 september 2022 niet beschikbaar. Daarom zullen die dag de jeugdtrainingen niet doorgaan.


Afspraak terug op zondag 2 oktober 2022.

Geplaatst: donderdag 22 september 2022
 

CSK A kampioen!

Afgelopen vrijdag verzekerde onze A-ploeg zich van de eerste plaats in tweede provinciale B na een 12-4 overwinning tegen zvk 86 Leuven. Proficiat aan alle spelers en begeleiders van de A-ploeg die aan dit succes hebben bijgedragen!

Geplaatst: woensdag 27 april 2022
 

CSK-quiz - UPDATE

Gelet op de huidige maatregelen omtrent COVID-19 nemen we het zekere voor het onzekere en stellen we de CSK-quiz van 22 januari 2022 even uit. Voor twee nieuwe data hebben we een optie genomen in GC Colomba en als we de quiz op een veilige manier kunnen organiseren, dan laten we hem doorgaan op zaterdag 21 mei 2022 of op zaterdag 17 september 2022.

Wie was ingeschreven voor 22 januari, krijgt heel binnenkort zijn of haar centen terug. We schrappen alle inschrijvingen en een tijdje voor de nieuwe quizdatum openen we opnieuw de inschrijvingen en brengen we jullie daarvan op de hoogte. Als het in mei nog niet volledig kan, zoals we het op het oog hebben, dan wordt het wellicht september. Maar ook daar houden we jullie uiteraard van op de hoogte.

Geplaatst: woensdag 22 december 2021
 

Welkom terug

1 september, dat is de start van een nieuw schooljaar, maar ook de start van het nieuwe zaalvoetbalseizoen, en... de start van een nieuwe website!


De vorige website, die al dateerde van 2013, was dringend toe aan een opfrisbeurt. Deze nieuwe website is het resultaat van maanden werk, met naast een nieuwe layout, vooral technische verbeteringen waardoor de website er net hetzelfde uitziet, zowel op een computerscherm als op een mobiel toestel.

Log ook zeker eens in, want ook dat gedeelte van de website zit in een nieuw jasje en kreeg enkele nieuwe functionaliteiten. Zo kan je bijvoorbeeld voortaan zelf je eigen gegevens aanpassen.


Maar naast de nieuwe website, start vandaag ook een nieuw zaalvoetbalseizoen. Na iets meer dan 10 maanden zonder competitie, kan en mag het nu eindelijk weer. Laten we hopen dat we dit seizoen volledig kunnen uitspelen.


We wensen jullie veel plezier met de nieuwe website, maar uiteraard ook veel plezier op het veld.

Geplaatst: woensdag 1 september 2021
 

Eindejaarsfeesten De Kiek

Onze sponsor Vredezaal (ook bekend als De Kiek) heeft voor het eindejaar een feestelijk eindejaarsmenu samengesteld. Voor een heerlijk 5-gangen menu betaal je 45 euro per persoon. Er is ook een aparte wijnkaart met topwijnen. En uiteraard worden de kids niet vergeten. Ook voor hen is er een menu voorzien aan 15 euro per persoon.

Alle informatie kan je terugvinden in hun folder.

In deze moeilijke tijden, en zeker voor de horeca, is het meer dan ooit belangrijk om hen te steunen!

Geplaatst: dinsdag 1 december 2020
 

Code oranje

Naar aanleiding van de beslissing van de overheid om alle indoor sporten waarbij er geen 1,5m afstand kan bewaard worden, heeft de LVZM beslist om alle wedstrijden reeds vanaf vandaag 12 oktober tot nader order te schorsen.

Voor CSK betekent dit dat alle damesploegen geen wedstrijden meer spelen.

Om het stijgend aantal besmettingen te doen dalen, is het noodzakelijk dat we met z'n allen de maatregelen strikt volgen. Enkel op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat we terug de zaal in kunnen.

Geplaatst: maandag 12 oktober 2020
 

Snoepverkoop (2)

Heb je ons snoepkraam vorige zaterdag gemist? Geen probleem. We zetten ons kraam komende zaterdag 8 augustus 2020 opnieuw op bij onze sponsor Deli and Drinks in Erps-Kwerps. We staan er van 10u tot 16u.

Kan je zolang niet wachten? Geen nood. Je kan vanaf nu online jouw voorraad snoep bestellen, en dit nog tot en met 16 augustus 2020. Vul het formulier in en wij zorgen ervoor dat je jouw doosjes in alle veiligheid thuis ontvangt.

Je hebt dus geen excuus meer om geen doosje snoep te kopen :-)

Geplaatst: zondag 2 augustus 2020
 

Snoepverkoop

Beste CSK'er en sympathisant,

door de opflakkering van het coronavirus hebben we beslist de vorm van de snoepverkoop, die dit weekend plaatsvindt, aan te passen.

De deur-aan-deurverkoop die plaats zou vinden in Kortenberg en deelgemeenten, wordt omgetoverd tot een fysieke verkoop! In een verkoopstandje bij onze sponsor Deli and Drinks in Erps-Kwerps kan je terecht voor 275 gram heerlijke snoep voor slechts 5 euro.

Kom dus zeker langs op zaterdag 1 augustus 2020 tussen 10u en 16u!

Geplaatst: vrijdag 31 juli 2020
 

Spelerskernen

Begin juli, dat wil zeggen dat we volop bezig zijn met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk ook het bekendmaken van de nieuwe spelerskernen bij.

Dit seizoen zijn er een aantal belangrijke verschuivingen bij onze herenploegen. De A-ploeg stopt met te bestaan in de Vlaamse competitie. De voormalige B-ploeg wordt nu onze A-ploeg en zal in de provinciale reeksen spelen. De voormalige C-ploeg wordt dan op zijn beurt de nieuwe B-ploeg. En CSK Gioventu zal de plaats innemen van de oude C-ploeg en zal eveneens in de provinciale reeksen aantreden en dus niet meer bij LVZM.

Voor de Dinky Boys en onze damesploegen verandert er niets. Zij blijven respectievelijk bij KOZVO en LVZM spelen.

Aan alle spelers en speelsters een sportief seizoen gewenst!

Geplaatst: maandag 6 juli 2020
 

Einde seizoen

Nadat alle competities al werden stopgezet, hebben wij als club beslist om ook alle resterende jeugdtrainingen en trainingen voor de veteranen te schrappen.

Om het nieuwe seizoen op een zo normale mogelijke manier te kunnen aanvatten, is het noodzakelijk om nu alle maatregelen van de overheid strikt op te volgen.

Geplaatst: donderdag 26 maart 2020
 

Afgelasting competities - update

Gezien de bijzondere omstandigheden naar aanleiding van het COVID-19 VIRUS en gezien reeds meerdere sporthallen besloten/gemeld hebben om de deuren gesloten te houden tot eind april 2020 heeft de VZVB beslist om alle resterende zaalvoetbalwedstrijden van het seizoen 2019-2020 van de Vlaamse competitie en provinciale competitie (inclusief beker) niet meer te laten doorgaan.

Voor het seizoen 2019-2020 zullen de huidige rangschikkingen beschouwd worden als beëindigd en zullen er geen kampioentitels toegekend worden.

Geplaatst: maandag 23 maart 2020
 

Afgelasting competities

De VZVB heeft beslist om alle competitiewedstrijden uit te stellen tot en met 31 maart 2020. Dit geldt voor de Vlaamse competitie (CSK A), de provinciale competitie (CSK B, CSK C) en alle liga's (CSK Gioventu, Dinky Boys, CSK Girls A, CSK Girls B, CSK Girls C).

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020
 

Afgelasting restaurantdagen

Het ondertussen wereldwijd verspreide COVID-19 virus, beter bekend als het Corona virus, houdt ook ons land in de ban. In die mate zelfs dat we als bestuur de moeilijke beslissing genomen hebben om de CSK restaurantdagen 2020 af te gelasten.


Wij hebben immers als club de verantwoordelijkheid om mee in te staan voor de gezondheid van onze leden. Bovendien laat deze situatie, door overmacht, niet toe dat we een succesvolle en zorgeloze editie van onze restaurantdagen zouden kunnen organiseren.


Wij danken jullie alvast voor jullie begrip.Geplaatst: donderdag 12 maart 2020
 

Truffelverkoop

Ook dit jaar organiseren we een truffelverkoop. Nog tot 15 december 2019 kan je bij één van onze leden een doosje chocoladetruffels aankopen voor 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar onze jeugdwerking.

CSK truffelverkoop

Geplaatst: zondag 10 november 2019
 

Samenwerking VFA

CSK Everberg en VFA (Venga Foot Academy) slaan de handen in mekaar. VFA organiseert o.a. specialisatietrainingen en trainingskampen voor jonge voetballers. De trainers zijn werkzaam bij OH Leuven en kennen dus de knepen van het vak als geen ander.

Hierdoor zijn de trainingsuren tussen november 2019 en januari 2020 lichtjes gewijzigd. Eveneens zullen zij voor onze eigen CSK jeugd 6 sessies organiseren tussen 24 november 2019 en 19 januari 2020.

Voor meer info over VFA kan je terecht op hun website.

Geplaatst: zondag 27 oktober 2019
 

Bekerfinale LVZM

Onze Girls A hebben een plaatsje weten te bemachtigen voor de bekerfinale van LVZM.

Op zaterdag 18 mei 2019 krijgen ze FC C(r)uff als tegenstander tegenover zich. De wedstrijd start om 19u30 in de sporthal van Veltem.

Vorig seizoen werden onze Girls A al kampioen van Vlaanderen en nu kunnen ze opnieuw een beker terug meebrengen naar Everberg. Daarom deze warme oproep om talrijk af te zakken naar Veltem en onze dames naar de overwinning te supporteren!

Geplaatst: donderdag 16 mei 2019
 

Puntenactiviteit

Wie zich inzet voor de club, wordt beloond. Maar dat wisten jullie allicht al. Spelers die op het einde van het seizoen 200 punten (of 100 punten voor de jeugdspelers) of meer behaalden, mogen gratis deelnemen aan onze puntenactiviteit.

Zo gaan we dit jaar naar Bellewaerde met iedereen die tijdens het vorige seizoen voldoende punten haalden. Houd zeker onze sociale media in het oog voor enkele sfeerbeelden.

Wil je er volgende keer ook bij zijn? Dat kan. Maar dan zal je een jaartje moeten wachten, tenzij je dit seizoen voldoende punten behaalde. Het huidige seizoen loopt op zijn einde en er zijn geen activiteiten meer waarbij je punten kan behalen. Maar geen nood. In augustus begint het nieuwe seizoen en de eerste activiteit waarbij je punten kan behalen, is ons mosselfestijn. En een dagje helpen zet je al goed op weg om die kaap van 200 punten te behalen.

Geplaatst: zaterdag 6 april 2019
 

CSK Quiz

We hebben nog enkele plaatsjes vrij voor onze CSK Quiz. Wil je er bij zijn, schrijf je dan snel in!

Van zodra de quiz volzet is, kom je op onze reservelijst terecht. We contacteren je dan van zodra er een plaatsje vrijkomt.

Geplaatst: vrijdag 30 november 2018
 

Trooper

Koop je regelmatig iets online, steun dan vanaf nu CSK Everberg!

Surf naar je favoriete webshop via https://www.trooper.be. Zoek de CSK Everberg pagina en shoppen maar...

Nog meer uitleg hoe alles in zijn werk gaat, zie je via deze Chinese vrijwilliger: https://www.youtube.com/watch?v=GSnYYw00JIQ.

Geplaatst: donderdag 9 augustus 2018
 

Nationaal kampioenschap dames

Na het behalen van de titel 'Kampioen van Vlaanderen bij de dames' mogen de Girls A spelen voor het nationaal kampioenschap.

Onze Girls A nemen het op zaterdag 26 mei 2018 op tegen Wombats Anderlues. De wedstrijd wordt gespeeld in het Eurovolleycenter in Vilvoorde en begint om 21u.

Onze dames kunnen alle steun gebruiken en daarom nodigen we iedereen uit om voor hen te komen supporteren.

Geplaatst: vrijdag 18 mei 2018
 

Info jeugdtornooi

Geplaatst: vrijdag 5 januari 2018
 

Jeugdtornooi

Jeugdtornooi

Geplaatst: zaterdag 11 november 2017
 

Kalenders CSK A en CSK B

De kalenders voor CSK Everberg A (Vlaamse competitie) en CSK Everberg B (3de provinviale B) zijn beschikbaar op onze site.

Beide ploegen beginnen op vrijdag 1 september aan de competitie met een thuismatch.

Geplaatst: zaterdag 26 augustus 2017
 

Kalenders en trainingen

Na de kalender voor de Dinky Boys zijn de kalenders voor de ploegen die in de LVZM spelen beschikbaar. In principe zijn deze kalenders definitief maar wijzigingen zijn nog steeds mogelijk. Raadpleeg daarom regelmatig de website om te controleren dat er geen wijzigingen zijn geweest.

Ook de data voor de jeugdtrainingen zijn ondertussen bekend en kunnen geraadpleegd worden bij elke jeugdploeg. Ook hier geldt dat er nog (last-minute) wijzigingen mogelijk zijn. Regelmatig de website controleren is dus de boodschap.

Voor de kalenders van CSK A en CSK B is het nog eventjes wachten. Van zodra deze beschikbaar zijn, plaatsen we die op onze website.

Aan iedereen alvast een sportief seizoen toegewenst!

Geplaatst: zondag 20 augustus 2017
 

Onderhoud website

Wegens onderhoud aan de servers zal onze website tussen 4 en 7 juli 2017 mogelijks tijdelijk niet bereikbaar zijn. We stellen alles in het werk om de hinder zo veel mogelijk te beperken.

Alvast onze excuses voor het ongemak.

Geplaatst: zaterdag 1 juli 2017
 

Bekerfinale (2)

Na een spannende wedstrijd heeft Gioventu II de finale gewonnen van Au Contraire A.

Foto's van de wedstrijd kan je terugvinden op onze site.

Geplaatst: maandag 22 mei 2017
 

Bekerfinale

Voor het eerst in de geschiedenis van de LVZM hebben onze mannen (Gioventu II) de bekerfinale bereikt. Na een sterke bekercampagne waarin ze heel wat goede ploegen uitgeschakeld hebben, volgt aanstaande zaterdag, 20 mei 2017 het orgelpunt, de bekerfinale!

In de sporthal van Veltem-Beisem geven ze Au Contraire A partij. De wedstrijd start om 19u. Mogen wij jullie oproepen om massaal af te zakken naar Veltem en allemaal in CSK outfit te komen opdagen? Zo kunnen we Gioventu II enorm aanmoedigen en naar de bekerwinst schreeuwen!

Wij hopen alvast op een talrijke opkomst en om, na de verloren bekerfinale bij onze dames vorig jaar, dit maal de beker mee naar huis te nemen!

Geplaatst: woensdag 17 mei 2017
 

Geen training

Opgelet: omwille van de paasvakantie zijn er op zondag 9 april 2017 geen jeugdtrainingen.

De volgende training is op zondag 23 april 2017.

Geplaatst: woensdag 5 april 2017
 

Trainingen jeugd

De data van de jeugdtrainingen zijn vastgelegd en staan op de website.

Nieuw dit seizoen is dat de kadetten en scholieren hun trainingen zullen afwerken in de sporthal van Kortenberg, en dit van 17u tot 19u.

Doordat de kadetten en scholieren naar Kortenberg verhuizen, kunnen we de preminiemen en miniemen apart training geven. De training van de preminiemen start om 15u15 in Erps, de miniemen trainen aansluitend van 16u30 tot 17u45.

Voor de debutanten en duiveltjes verandert er niets. Zij blijven van 14u tot 15u in Erps trainen.

Geplaatst: zaterdag 13 augustus 2016
 

Voorlopige kalenders

De eerste voorlopige kalenders van de LVZM en KOZVO zijn beschikbaar. Het gaat om de ploegen CSK Gioventu I & II, alle CSK Girls en de Dinky Boys.

De kalender van de Dinky Boys is in principe definitief. Maar voor de LVZM zijn wijzigingen nog zeker mogelijk.

Raadpleeg dus zeker regelmatig de website.

Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016
 

Terugbetaling ziekenfonds

Via het ziekenfonds waar je bent bij aangesloten kan je een deel van je lidgeld terugkrijgen. Het enige dat je daarvoor moet doen is een formulier door het bestuur laten invullen.

Hieronder vind je links naar het aanvraagformulier van de verschillende ziekenfondsen.

Geplaatst: zaterdag 6 augustus 2016
 

Tweede plaats

Ze waren met velen, de supporters van CSK, om onze CSK Girls aan te moedigen tijdens de bekerfinale van de LVZM.

Onze Girls A begonnen met veel inzet aan de partij wat resulteerde in veldoverwicht en enkele mooie kansen. Maar gaandeweg de wedstrijd zakten ze een beetje weg en kwamen De Schollekes beter in de wedstrijd. Het werd een avond van net niet: net die laatste pas die niet goed was, net niet koelbloedig genoeg om af te werken voor de goal.

Maar toch van harte proficiat aan de hele ploeg met het bereiken van de finale!

Geplaatst: zondag 22 mei 2016
 

Bekerfinale

Onze Girls A hebben zich gisterenavond geplaatst voor de bekerfinale van de LVZM. In de halve finale versloegen ze Club 2000 Boortmeerbeek, de bekerwinnaar van vorig jaar, met 6 - 2.

De tegenstander in de finale is De Schollekes. De finale wordt gespeeld op zaterdag 21 mei om 20u in de sporthal van Veltem.

Alle supporters op post om onze dames aan te moedigen en de beker binnen te halen!

Geplaatst: zondag 15 mei 2016
 

Techniekdag

K. Diegem Sport en Club Brugge Academy organiseren op 8 februari 2016 samen hun eerste Techniekdag voor spelers geboren tussen 2003 en 2007.

Alle info vind je in deze folder.

Geplaatst: donderdag 14 januari 2016
 

U21 Europees kampioen

Afgelopen vrijdag hebben de Belgische U21, vertegenwoordigd door de Vlaamse selectie U21, zich tot Europees kampioen gekroond. In de finale versloegen ze titelverdediger Tsjechië met duidelijke 4-1 cijfers.

Bij die selectie zat ook Jari Tuyaerts, keeper bij onze A-ploeg. Om hem en de rest van de ploeg te feliciteren, zijn we met een delegatie van CSK Jari gaan opwachten op de luchthaven van Zaventem.


Geplaatst: zondag 13 december 2015
 

EK U21

Van maandag 7 t.e.m. vrijdag 11 december 2015 vindt in Lloret de Mar het EK Futsal U21 plaats. België zal vertegenwoordigd worden door de Vlaamse selectie U21.

Bij de selectie zit Jari Tuyaerts, keeper van onze A-ploeg.


Op maandag 7 december speelt België om 15u tegen Catalonië, een van de favorieten van het tornooi. Op woensdag 9 december om 15u volgt dan de 2de wedstrijd tegen Italië.

Vanuit CSK Everberg volgen we het EK van nabij. Houd zeker onze Twitter-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Wij wensen hem en de rest van de ploeg veel succes toe.

Geplaatst: zondag 6 december 2015
 

CSK Sintdag

Op zondag 6 december komt de Sint langs bij CSK Everberg en brengt voor onze CSK-ertjes een lekkere attentie mee. In ruil gaan we voor de Sint leuke spelletjes spelen samen met zijn pieten. Dus zorg dat je erbij bent!

Hieronder vind je het schema van onze leuke Sintdag:

9u30: verwelkoming van spelertjes en familieleden
10u00: aankomst van de Sint en zijn pieten
10u15: spelletjes samen met de zwarte pieten
12u00: iedereen kan aanschuiven aan onze CSK eetstand: lekkere frietjes, frikandel, kipcorn, cervela, sausjes, rauwe groentjes
13u00: start van de CSK Sinterklaascup 2015
18u30: prijsuitreiking van CSK Sinterklaascup 2015
19u00: einde van onze Sintdag.

De eetstand is de ganse namiddag open en volgende gerechten zijn te verkrijgen:
- frietjes + saus = 3 euro
- vlees snack / stuk = 2 euro

Graag jullie aanwezigheid bevestigen voor 27 november 2015 op info@cskeverberg.be:
naam speler + aantal personen + deelname Sinterklaascup 2015 ja of neen.

Inschrijven is de boodschap en hopelijk tot op onze Sintdag!

Geplaatst: dinsdag 10 november 2015
 

Planning jeugdtornooi

De planning voor het jeugdtornooi is opgesteld en kan je hier bekijken.

Geplaatst: woensdag 4 november 2015
 

Jubileumboek

In 2017 is het exact 40 jaar geleden dat zaalvoetbalclub CSK Everberg werd opgericht. Om dit te vieren gaan we een jubileumboek maken dat de rijkelijke geschiedenis van onze club weergeeft.

Wie een goed idee of zelfs foto's heeft om in dat jubileumboek te plaatsen, mag deze doorsturen naar idee@cskeverberg.be.

Geplaatst: woensdag 21 oktober 2015
 

Jeugdtornooi

Op zaterdag 7 en zondag 8 november organiseert de VZVB een jeugdtornooi in samenwerking met CSK Everberg in de sporthal van Kortenberg. Dit tornooi is gericht op Vlaams-Brabantse (zaal)voetbalclubs.

Op 7/11 spelen de kadetten (U15) en scholieren (U17), een dag later is het de beurt aan de duiveltjes (U9), preminiemen (U11) en miniemen (U13). Op zaterdag zal de Vlaamse selectie U21 na het tornooi om 20u30 een oefenmatch spelen ter voorbereiding van het Europees Kampioenschap U21, dat van 6 tot en met 11 december zal plaatsvinden in Spanje.


Ploegen die willen deelnemen kunnen zich inschrijven via dit formulier.

Geplaatst: woensdag 23 september 2015
 

Veteranen gezocht

Al enkele jaren organiseert CSK Everberg elke maandagavond om 22u. in de sporthal van Erps zaalvoetbal voor veteranen. In steeds wisselende
samenstelling wordt er vriendschappelijk gespeeld met allemaal 35-plussers.

Ben je zelf ook ouder dan 35 en zoek je een spannende ontspanning? Kom dan gerust eens langs tijdens een van de zaalvoetbalmomenten. Van begin september tot eind april vind je ons elke maandag om 22u. in de sporthal van Erps. Een leuke, ontspannende hobby en een aanbod voor iedereen: gewezen zaalvoetballers, gewezen voetballers of nog helemaal niet geproefd van de zaalvoetbalsport? Het kan allemaal: er is voor iedereen een plekje! En breng gerust een vriend of een kennis mee.

Meer weten? Stuur een mailtje naar info@cskeverberg.be.

Geplaatst: donderdag 27 augustus 2015
 

Kalenders

De kalenders van alle competitie-ploegen zijn beschikbaar op onze website.

Deze kalenders zijn in principe definitief, al is het best nog mogelijk dat er hier en daar iets verandert. Consulteer daarom regelmatig de website.

Geplaatst: zaterdag 15 augustus 2015
 

Voorbereiding nieuw seizoen

Zoals elk jaar starten we begin augustus, na het mosselfestijn, met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Dit doen we aan de hand van enkele trainingen en oefenmatchen.

Bij elke ploeg kan je de verschillende data van de trainingen en oefenmatchen terugvinden. Daar vind je trouwens ook de (voorlopige) kernen. Bij de A- en B-ploeg is er op dit moment nog 1 grote kern. Pas na de voorbereidingen wordt deze kern opgesplitst.

Net zoals bij de competitiewedstrijden verwachten we dat je aanwezig bent op de trainingen en oefenmatchen voor die ploeg(en) waar je voorlopig in bent ingedeeld. Kan je niet komen, dan verwittig je tijdig de ploegverantwoordelijke. Niet verwittigen = minpunten!

De jeugdploegen krijgen nog een extra maand vakantie. Hun trainingen starten vanaf september.

Aan iedereen alvast een sportief seizoen gewenst.

Geplaatst: dinsdag 21 juli 2015
 

Bedankt Luc!

Afgelopen vrijdag tijdens de einde seizoensdrink hebben we Luc Vander Elst in de bloemetjes gezet.

Onze ondertussen ex-secretaris heeft namelijk beslist dat het na 38 jaar tijd is om de fakkel door te geven. Tijdens zijn lange carrière als o.a. medeoprichter van de club heeft Luc heel wat verwezenlijkt: aanspreekpunt voor alle leden, contacten met de bondsinstanties en sponsors, medeoprichter van de ondertussen beroemde CSK quiz, opstarten van de damesploegen met één van de hoogtepunten de bekerfinale van LVZM in 2012, en nog zo veel meer. Teveel eigenlijk om allemaal op te noemen.

Daarom: nogmaals dikke merci Luc!!!

Geplaatst: maandag 1 juni 2015
 

Hij komt...

Op zondag 7 december komt de Sint, net voor zijn terugkeer naar Spanje, naar de sporthal van Erps om de brave en sportieve spelertjes van CSK te belonen met een leuk cadeautje.

In de voormiddag spelen onze jongste spelertjes een wedstrijd, terwijl de ouders gezellig bijpraten bij een drankje en hun zaalvoetballend(e) kind(eren) vurig aanmoedigen. Na deze wedstrijden, rond 11u30 verwachten we dan de Sint met zijn pieten.

Voor het eerst organiseren we de CSK Sinterklaascup. De kadetten, scholieren, veteranen, Girls en Gioventu spelen een tornooi.

Het volledige schema is als volgt:
. 9u45 - 10u: verwelkoming spelertjes en familieleden
. 10u - 10u35: wedstrijd Debutantjes - Duiveltjes (gemengd)
. 10u40 - 11u25: wedstrijd Preminiemen - Miniemen (gemengd)
. 11u30 - 12u30: bezoek Sint en de Pieten + groepsfoto
. 12u30 - 13u00: wedstrijd Zwarte Pieten - All Stars
. 13u15 - 13u50: wedstrijd kadetten/scholieren - veteranen
. 13u55 - 14u30: wedstrijd Girls - Gioventu
. 14u35 - 15u10: wedstrijd kadetten/scholieren - Gioventu
. 15u15 - 15u50: wedstrijd Girls - veteranen
. 15u55 - 16u30: wedstrijd Girls - kadetten/scholieren
. 16u35 - 17u10: wedstrijd Gioventu - veteranen
. 17u20 - 17u55: wedstrijd 3e - 4e
. 18u05 - 18u40: wedstrijd 1e - 2e
. 18u45: prijsuitreiking CSK Sinterklaascup 2014

We voorzien ook doorlopend drank en hamburgers. En wie nog niet over een trainingsvest beschikt, heeft eveneens de mogelijk om die dan te bestellen.

Wees er dus zeker bij!

Geplaatst: donderdag 13 november 2014
 

Voetbalstage

Tijdens de herfstvakantie organiseert de offside Voetbalacademie een vierdaagse voetbalstage in Machelen. Deze stage is open voor alle jeugdspelers.

Alle info en praktische details kan je vinden in deze folder of op hun website http://www.voetbalacademie.be.

Geplaatst: maandag 13 oktober 2014
 

Ploegenvoorstelling

Jullie worden allemaal uitgenodigd op de ploegenvoorstelling, die zal doorgaan op zondag 31 augustus en dit om 17u. Het hele gebeuren vindt plaats in CC Colomba, te Kortenberg. Wij voorzien voor iedereen een hapje en een drankje.

Een ploegenvoorstelling is ideaal om kennis kunnen te maken met eventuele nieuwe spelers en trainers, waar je een praatje kan slaan met enkele bestuursleden en waar je een rasechte CSK-training, sportzak, ... kan aanschaffen. Tevens zullen er zowel ploegenfoto's als individuele foto's genomen worden.

We stellen het op prijs als iedere speler aanwezig is. Bij afwezigheid hebben we graag dat jullie ons verwittigen.

Geplaatst: vrijdag 15 augustus 2014
 

Kalenders

De kalenders van alle competitie-ploegen zijn beschikbaar op onze website.

Deze kalenders zijn in principe definitief, al is het nog mogelijk dat er hier en daar iets verandert.

Geplaatst: donderdag 14 augustus 2014
 

Onderhoud website - update

Het onderhoud aan de website is achter de rug en je kan opnieuw je punten nakijken.

Geplaatst: maandag 4 augustus 2014
 

Trainingen

De vakantie is halverwege, hoog tijd dus om de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen te starten en de conditie terug op peil te brengen.

Alle trainingen voor de competitieploegen staan ondertussen op de website. Mogelijks komt er hier en daar nog een oefenwedstrijd bij, controleer dus zeker de website regelmatig. En zoals altijd geldt de regel dat je afbelt bij je ploegverantwoordelijke wanneer je niet naar een training of oefenwedstrijd kan komen. Niet verwittigen zijn minpunten!

De kalenders van de competitie worden rond half augustus verwacht. Van zodra we deze gekregen hebben, plaatsen we die uiteraard ook op de website.

Ook de kernen voor het volgende seizoen liggen vast. Ga zeker eens kijken bij welke ploeg je ingedeeld bent.

De jeugdploegen ten slotte hervatten de trainingen op zondag 7 september. De data en uren van de trainingen worden binnenkort ook nog op de website geplaatst.

We wensen je alvast een sportief seizoen toe!

Geplaatst: donderdag 31 juli 2014
 

Onderhoud website

Wegens onderhoudswerken zal je op maandag 4 augustus gedurende enkele uren je punten niet kunnen raadplegen. Het onderhoud is gepland tussen 13u en 16u.

De gewone website blijft gedurende dit onderhoud wel beschikbaar.

Geplaatst: maandag 28 juli 2014
 

Lidgeld 2014-2015

Eerstdaags worden de brieven verstuurd met de vraag om het lidgeld te betalen. Bij die brief zit ook een formulier waar je je gegevens zo volledig mogelijk dient op in te vullen. Aan de hand daarvan kunnen we controleren of de gegevens die we van jou hebben, nog correct zijn en eventueel aanvullen waar nodig.

Gelieve het inschrijvingsgeld voor 31 juli over te schrijven. Wie niet tijdig betaald heeft, kan niet aan het seizoen beginnen! Het formulier kan je terugsturen naar het adres bovenaan het formulier of je mag alle gegevens via mail doorsturen. Het mailadres hiervoor vind je eveneens bovenaan het formulier.

Geplaatst: woensdag 2 juli 2014
 

Training zondag

Zondag 4 mei zijn de laatste jeugdtrainingen van dit seizoen. Daarom hebben we iets speciaals voor zondag voorzien.

Dus zorg ervoor dat je er zeker bij bent om het seizoen op een leuke manier af te sluiten!

Geplaatst: dinsdag 29 april 2014
 

Schlagerfestival

Op zaterdag 5 april gaan we met CSK naar het Schlagerfestival in de Ethias Arena te Hasselt.

We vetrekken om 18u met de bus aan het Dewalsplein in Kortenberg. Kostprijs is 50 euro per persoon. Inbegrepen zijn: verplaatsing met de bus, toegangsticket en 1 consumptie op de bus.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar nicosalens@hotmail.com met vermelding van je naam en het aantal tickets.

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE64 0634 1105 8652 met vermelding van "naam + aantal personen mee naar Schlagerfestival 2014 met CSK".

Geplaatst: donderdag 20 februari 2014
 

Video miniemen

Op YouTube kan je enkele sfeerbeelden vinden van de match tussen onze miniemen en Kadoken Hamme.

Met dank aan de VZVB voor deze beelden.

Geplaatst: woensdag 12 februari 2014
 

Technisch probleem

Wegens een technisch probleem was onze website enkele uren niet meer bereikbaar. Ondertussen zijn alle problemen opgelost.

Onze excuses voor het ongemak.

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2014
 

EK futsal

Op donderdag 6 februari gaan we met CSK kijken naar de halve finales van het EK futsal dat plaatsvindt in het sportpaleis te Antwerpen.

De eerste halve finale start om 18u, de tweede halve finale om 20u30.

Wie graag mee wil gaan, kan zich inschrijven via info@cskeverberg.be. Een ticket kost 10 euro.

De praktische afspraken volgen later nog.

Geplaatst: donderdag 30 januari 2014
 

Terugronde KOZVO

De kalender van de terugronde in de liga KOZVO is beschikbaar.

De wedstrijden van de terugronde zijn toegevoegd aan de kalender van de Dinky Boys.

Geplaatst: dinsdag 10 december 2013
 

Planning sinterklaasfeest

Hieronder vind je onze planning voor het sinterklaasfeest van zondag 1 december:

10u00 - 10u30: Verwelkoming van spelertjes en familieleden
10u30 - 11u30: Ontvangst van de Sint en zijn Pieten + uitdeling cadeautjes
11u30 - 13u00: Spaghetti bolognese voor iedereen mits betaling:
€ 3 voor leden en niet-leden -12j.
€ 6 voor leden en niet-leden vanaf 12j
13u45 - 14u00: Groepsfoto
14u00 - 14u45: Wedstrijd: CSK Duiveltjes (jongens en meisjes) - SP. De Verrassing
14u45 - 16u00: Wedstrijd: CSK Preminiemen / miniemen - CSK Girls I en II (tornooivorm)
16u00 - 17u00: Bekerwedstrijd: CSK Kadetten (Steve en Marc) - Pristina
17u00 - 18u00: Wedstrijd: CSK Kadetten (Glen) - CSK Gioventu I en II
18u00 - 19u00: Wedstrijd: CSK Girls III - White Stripes Meerbeek

Geplaatst: woensdag 27 november 2013
 

Sinterklaasfeest

Op zondag 1 december komt de Sint, samen met zijn pieten, naar de sporthal van Erps. Hij komt alle brave en sportieve spelertjes van CSK belonen met een cadeautje.

's Middags is er spaghetti voorzien, en in de namiddag staan er nog enkele vriendschappelijke en officiële wedstrijden op het programma.

Het volledige programma kan je terugvinden in dit document. Inschrijven kan door het strookje af te geven aan je trainer of ploegverantwoordelijke, of door een mailtje te sturen naar voorzitter@cskeverberg.be.

Geplaatst: donderdag 14 november 2013
 

Algemene vergadering en brunch

Op zondag 6 oktober 2013 houden we onze jaarlijkse algemene vergadering, gevolgd door een brunch. We beginnen om 10.30 uur met de algemene vergadering, de brunch start om 12 uur. Wie langer blijft, kan in de namiddag ook nog kijken naar de jeugdwedstrijd van onze miniemen.

Alles vindt plaats in GC Colomba te Kortenberg. Leden betalen 5 euro, niet-leden 20 euro. Wie wil deelnemen aan de brunch, neemt automatisch ook deel aan de algemene vergadering.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@cskeverberg.be en melden wie er aanwezig zal zijn. Je betaalt ook meteen het afgesproken bedrag op de rekening van CSK Everberg. Je vindt het rekeningnummer terug op onze contact pagina.

Om praktische redenen vragen we je wel om ten laatste op woensdag 2 oktober in te schrijven.

Geplaatst: donderdag 26 september 2013
 

Trainingen jeugd

Zoals reeds eind augustus aangekondigd, hebben we alle trainingen voor onze jeugdploegen vastgelegd. Je kan ze bij elke ploeg terugvinden.

Wanneer er bij een ploeg een training en een wedstrijd op dezelfde dag geprogrammeerd staan, dan wil dit zeggen dat er training zal gegeven worden aan de spelers die niet opgeroepen zijn voor die wedstrijd. Welke spelers dit zijn, zal door de trainer(s) worden meegedeeld.

Geplaatst: donderdag 12 september 2013
 

Wedstrijd miniemen

Opgelet: de wedstrijd van zondag 8 september voor de miniemen wordt verschoven naar een latere datum.

Geplaatst: woensdag 4 september 2013
 

Kalenders jeugd

Zo goed als alle wedstrijden voor onze jeugdploegen liggen vast. Je kan ze dan ook bij elke ploeg afzonderlijk terugvinden.

De preminiemen spelen volgens dezelfde formule zoals vorig seizoen (jeugdcup tornooi).

De miniemen spelen een gewone competitie, met een heen- en terugwedstrijd. Na de reguliere competitie worden er nog play-offs gespeeld met een heen- en terugronde. In play-off 1 strijden de eerste 3 ploegen in de rangschikking om de titel, in play-off 2 zijn dat de laatste 3 ploegen.

De kadetten spelen ook een gewone competitie maar spelen wel telkens 2x een heen- en terugwedstrijd.

Zowel de miniemen als de kadetten nemen ook nog deel aan de Beker van Vlaanderen. Van zodra de data voor hun eerste wedstrijden gekend zijn, voegen we die toe op de website.

Nu de kalenders gekend zijn, kunnen we ook alle trainingen inplannen. Deze worden zo snel mogelijk op de website toegevoegd.

Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013
 

Kalender A-ploeg

Een eerste versie van de kalender voor de A-ploeg is beschikbaar. Deze is nog onder voorbehoud en kan nog wijzigen in de loop van de komende dagen en weken.

Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013
 

Kalenders

De kalenders voor de B-ploeg, Dinky Boys, Gioventu I, Gioventu II, Girls I, Girls II en Girls III zijn beschikbaar en kan je raadplegen op onze website.

Gelieve er wel rekening mee te houden dat er nog wijzigingen mogelijk zijn en dat er nog een aantal wedstrijden ontbreken. Enkel de kalender voor de Dinky Boys is volledig en correct.

Van zodra we de definitieve kalenders gekregen hebben, werken we die bij op onze website. Regelmatig de website consulteren is dus de boodschap.

Alvast aan iedereen een sportief seizoen gewenst!

Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013
 

Ketnet cup

Op 21 juli probeerden 2 teams van CSK de Ketnet cup te winnen. Benieuwd naar hun prestatie? Bekijk dan de aflevering: http://www.ketnet.be/kijken/de-ketnet-cup/aflevering-3-kortenberg

Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013